Behandlinger

Makeup

Makeup

Jane Iredale

Jeg bruger Jane Iredales Makeupprodukter, som er baseret på naturlige mineraler. Serien er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over, på grund af kvaliteten og dens gode egenskab.

Jane Iredales makeup er naturlig og vegansk, helt uden skadelige tilsætningsstoffer. Der bruges ingen kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som parabener eller syntetiske duftstoffer, og makeuppen indeholder heller ikke fyldestoffer som talkum. Derfor tilstopper det ikke porerne og irriterer heller ikke huden, og du kan trygt benytte Jane Iredale selvom du har eksem eller akne.

Når du bruger makeuppen vil du opleve, hvor fejlfrit og frisk din hud vil se ud.

 

Makeupvejledning 30 min.

Makeupvejledning 30 min.

Dette er en kort vejledning, hvis du ønsker inspiration til et fokusområde, det kunne være at finde den rigtige læbemakeup, eller basen til din hud osv.

Jeg vejleder dig i hvilken makeup der passe til dig, og hvordan du arbejder med makeuppen og hvordan den påføres.

Makeupvejledning 60 min.

Makeupvejledning 60 min.

Dette er en længere vejledning til dig, som ønsker inspiration til hvilken makeup der passer til dig. Jeg viser dig hvordan du påføre og arbejder med makeuppen. Det er dig der bestemmer hvad du godt kunne tænke dig at vejledes i.

Festmakeup

Festmakeup

Her får du lagt en festmakeup ud fra dine ønsker, det er både til fest, men også hvis du bare vil gøre lidt mere ud af makeuppen.

Brudemakeup incl. prøvemakeup

Brudemakeup

Prisen er inklusiv en prøvemakeup inden den store dag. Jeg laver makeuppen efter dine ønsker.

Ring til mig på 28972980, så vi sammen kan finde en dag til prøvemakeup, og tale lidt om forberedelserne, af din hud.